domingo, 4 de marzo de 2012

Les ultimes batalles abans del circuit

Abans del circuit s'ha de correr en diferents llocs i en diferents localitats abans dels dies marcats com el circuit 2012.
Font d'en Carros,Oliva,Palmera,Xabia(trail de muntanya),Sueca(mitja maratò),Xativa(m.Maratò),i com no en Barcelona.
La primera fou Palmera: amb bons resultats i molta gent del club corrent,
resultats
I Josep fou a la mitja maratò fent el 36 de la general ,el 6è de la seva categoria i un temps de 01:25:20.
Despres La Font D'en Carros(la cursa dels enamorats),resultats
Mes tard es va correr a Oliva a una solidaria per a un xiquet que tè una enfermetat "rara" i fins alli vam enviar a Susana a fer els fent la 240 de la general i la 6 de la seva categoria fent un temps de 00:29:14.
La setmana seguent Josep va anar a correr la mitja de Xativa realitzant una classificaciò siguent el 94 de la general i el 6 de la categoria en un temps de 01:25:59,enguany n'ha fet 3 en 2 mesos.
I la 3a travessia a la Granadella fou el mateix dia amb resultats diferents per als nostres kike Romany i Fran Montealegre,el Kike va finalitzar la travesia en la posiciò numero153 de la general i el segon de la categoria(un altre podi per al club este any)en un temps de 2:00:38,Kike esta preparantse per al dia 10 de Març realitzar LA PERIMETRAL de Benissa,una maratò i mitja de muntanyasort per a esta nova cursa,i Fran lamentablement es va fer un esquinç i no va poder acabar la travessia(des d'aci donarli tot el suport per a millorar).
I per ultim pero no menys important el nostre runner inter-autonomic Jesus Reina va realitzar amb la preparaciò de cara a la maratò de Barcelona va correr la mitja maratò de Barcelona el 2937 de la general, el 1491 de la categoria i un temps de 01:38:41,sort per al marato.
I el 4 de Març es va celebrar la quarta i la mitja maratò d'Oliva i la cursa de la dona a Xabia i alli vam tindre representaciò a Lorena,Antonia i a Geno (parella de Victor),i en Oliva varen reprensentar al C.A.LA Xara Josep Català,Nuria Abeal i Vicent Pons,classificats de la seguent manera en els 10000 i pico i en la mitja.
Despres varem fer un dinar de convivencia tota la gent que va voler vindre del C.A La Xara en la "sede" del Club(o siga la cotxera de Victor) per a parlar del circuit ja que ens feia falta fer un dinar aixi ja que en vam fer un pero va faltar informacio i de pas ens vam menjar la Lucy.
Bò ens vegem primer el dissabte amb Kike el dissabte a La Perimetral i diumenge la majoria del grup en la cursa de Xabia i 1a prova puntuable al cicuit de la volta a peu a la Marina Alta.