lunes, 19 de marzo de 2012

XVI Circuit a peu a La Marina Alta

9 mesos esperant per a començar este circuit ja que corrent practicament en casa ja que les curses practicament son alrededor del nostre poble.
Aquest any la familia del running a crescut molt ja que enguany han acabat la volta a peu a Xabia unes 1500 persones de les quals 28 eren del C.A La Xara.
Aquest any tambè hem vist que la gent ha començat molt forta ja que hem vist l'actual classificaciò i la gent de la comarca i de fora seu han pres molt fort i molta preparaciò.
Pel que fa al nostre gran club,a la falta d'uns "estandartes" uns altres han tirat però hem notat la falta d'algun que altre,cal dir que nosaltres som grans perquè som una familia que no ens piquem entre nosaltres,pero cadascù va al seu gran ritme des d'el primer fins al ultim tots aportem el nostre granet d'arena per a nosaltres conta el club abans que l'individualitat.
el guanyador fou Mounir Horma ,seguit de Vicent Mas i 3er Vicent Casas i en dones Maxine Mckinnon,seguida de Pilar rubio i 3a fou Monica Perez.
Dels nostres el 1er fou Samuel,seguit de Francisco i despres va entrar Josep Català(que grans son)i tambè son grans els següents del nostre club .
Bò gent del club i a tots als demès us esperem el 25 de març en Gata.
Pel que fa a la classificaciò per equips la lidera el Franc Beneyto runner,seguit de C.A Benidorm i 3er Cametes Spat, nosaltres estem en la posiciò numero 10,esperem que al llarg del circuit anem millorant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario