sábado, 11 de febrero de 2012

Batalles en les 1es mitges de l'any

La primera mitja de l'any 2012 es com no,la Internacional de Santa Pola.
Alli ens van juntar amb molta mes gent de la Marina i de altres punts d'Espanya i del Mòn,si he dit del Mòn perquè aquesta mitja acudeix molta gent estrangera degut als seus suculents premis(nosaltres no).
Alli vam marxar ben matì Josep,Gustavo i jo i despres va acudir Fran amb uns altres companys de Denia del Fanc Beneyto Runner,el dia prometia ja que feia molt bon temps fred es lo normal i solet.
La cursa va transcorrer els primers km amb normalitat,pero ja siga per falta d'entreno o que pero va haver una baixa a meitat recorregut Gustavo va tindre que abandonar Ernest sabia que no podia fer res,pero cal dir que anava confiat i volia realitzar bon temps però al final la va acabar en 1:53:57,que no es la seua millor marca(ni de conya)pero va pasar una mitja que no havia pasat mai ni per sensacions ni per estat animic.
Fran i Josep varen fer la seua mitja marcant el temps km darrere km a la fi 21097 metres en un temps respectivament de 1:33:13 i 1:24:30.
Parte de baixa 1 lesionat i mig ja que li duraran els gemelos carregats varies semanes i amb 2 alegries.
La setmana seguent es va realitzar la 2 mitja maratò Vila de Pego,fins aquesta veina vila ens van desplaçar alguns components del C.A La Xara concretament 3 dels quals en varen acabar 2 ja que va haver una altra "baixa" ja que el nostre company Alfonso es va trobar indispost a meitat de la mitja i no la va poder finalitzar.
Pel que fa a Antonio i Lluis si la van finalitzar fent uns tempsrespectivament de 1:27:42 i 1:35:55,son molt bons temps degut que aquesta mitja no es molt plana que diga'm.Lluis tambè va eixir ferit de guerra i esta mig lesionat despres d'aquesta mitja.
Bò ara a esperar les properes curses intercalant mitges amb curses de 10 o 7 km,fins aplegar al circuit de la marina.
tambè cal recordar la nostra atleta intternacional Christelle que per terres gales va aconseguint podis i guanyant curses en nom del C.A La Xara( es d'agrair que una persona que corre fora del nostre pais correga en el nom del nostre poble)

No hay comentarios:

Publicar un comentario