martes, 8 de noviembre de 2011

Octubre de curses

Es Octubre el temps que comença les curses llargues i les curses de muntanya bona epoca per a correr i començar a fer entrenaments llargs,el mati del diumenge es un bon dia per a començar a fer tirades llarges i a esmorssar s'ha dit!
Aquest any ham començat el mes anant a la II mitja maratò D'Alacant,enviant alli a Josep Català i va fer molt bona cursa fou tan bona que va fer podi,va fer 5 de la seva categoria i el 56 de la general en un temps de 01:28:15 en una mitja de 04:11.
Octubre comença normalment amb el cross del baix Montgò,encara que enguany ha començat en la mitja d'alacant,un magnific cross que es corre per la falda del montgò ixint de Xabia i finalitzant en Jesus Pobre,aquesta cursa son uns 12 km un poc per cross un poc per carretera.
P. Gral Nom P. Cat Categoria P. Cat Categoria Temps T / Km
8 FULLANA ALVAREZ, JUAN CARLOS 6 Senior masc 3 Veterans A Masc 0:46:04 03:50
16 NOGUERA PUIGCERVER, JAVIER 10 Senior masc 6 Senior Masc 0:47:46 03:59 40 VILLAFAINA EJIDO,ANTONIO 9 Veterà A masc 0:50:11 04:11
73 PEREZ PONS, JAUME 44 Senior masc 24 Senior Mas 0:53:33 04:28
145 FEMENIA DOMENECH, GUSTAVO 86 Senior masc 34 Veterans A Masc 0:56:33 04:43
205 IVARS SALVÁ, ERNEST 118 Senior masc 61 Senior Masc 0:58:51 04:54
266 GONZALEZ CORTIJO, LEONARDO 154 Senior masc 79 Senior Mas 1:01:29 05:07
325 ALBI CASELLES, BERTOMEU 23 Veterans B masc 16 Veterans D Mas 1:04:00 05:20
343 PUIGCERVER GARCIA, JOSE R. 26 Veterans B masc 7 Veterans E Mas 1:04:46 05:24
388 MORENO ALMIÑANA, RAÜL 211 Senior masc 89 Veterans A Mas 1:07:07 05:36
Aquesta cursa la va guanyar Vicent Mas (41:12) seguit del gran Nasio Cardona(41:34)i tercer fou Aitor Cabezas(42:21).
El mateix dia del Baix Montgò es va disputar la cursa de muntanya del Botamarges,la gran cursa de 63 km a traves de muntanya en eixida en Forna i aplegada tambè en Forna,alli tambè varem tindre representaciò un company del C.A La Xara,fou Ximo Parada que va realitzar la cursa amb 10:50:00 sent 195 classificat i el 158 de la seva categoria. excelent participaciò del nostre company Ximo,que esperem que es recupere pronte i puga tornar a correr.
Cal recordar que aquesta cursa la van finalitzar 321 trail-runner,tambè cal recordar que un company d'entrenament tambè va correr aquesta cursa fou Quino que va fer 11:08:35,enhorabona a tots els finishers.
El dia 16 els runners del club de La Xara varen aterrar a Cullera junt a quasi mil de runners concretament foren 6:
Amb molts bons resultats per a tots/es.
La seguent cursa fou en La Vila,alli enviarem a 3 guerrers encara que en la cursa no contava en una gran participaciò de gent els nostres s'aprofitaren d'eixe fet i marcaren molt bones posicions:
6 FULLANA ALVAREZ, JUAN CARLOS 5 Senior masc C. A. La Xara 0:33:37
12 VILLAFAINA EGIDO, ANTONIO 6 Veterans A masc C. A. La Xara 0:35:23
14 SANCHEZ SORIANO, FRANCISCO JAVIER 8 Veterans A masc C. A. La Xara 0:35:43
On Juan Carlos quasi toca el podi i els nostres veterans entren dins dels 10 primers de la seva categoria.
El dia de desprès varem acudir tambè a la mtja maratò de Valencia tancant el mes tal cual el va començar corrent una mitja si al principi de mes era Alacant ara es Valencia,on deu de tornar a correr la maratò a finals de novembre,va fer les 2 mitges practicament el mateix resultat(04:11).
Estem veient que l'equip ja começa aagarrar força.
Cal recordar que tenim en França una component que va realitzant podi per cursaa que corre,tambè donar-li la enhorabona a traves d'aquesta pagina.