lunes, 28 de noviembre de 2011

Novembre veloç 1ª part

Este mes els alguns components del C.A.La Xara han corregut en molts platons de pobles,ciutats i/o muntanyes de la provincia d'Alacant i de Valencia,com no tambè hem estat presents en alguna cursa de Barcelona i alguna que altra en França,o siga com diu el grup:"la xara en marxa".
El mes comença el 6 de març en 3 punts: EL III Gegant de pedra(Ondara),el V Gran fons d'Oliva la XVIII mitja maratò de Xirivella i un trail en França.
Pel que fa a la primera cursa van participar 4 components del C.A.La Xara,tres participaren corrent:
Antonio Villafaina 01:25:05 05:55
Federico Cuello 01:35:41 06:35
J.Ramon Puigcerver 01:58:56 08:11
i un caminant(proxim corredor trail):
Mario Ribes 03:40:08 16:18
La cursa la va guanyar Nasio Cardona guanyant amb molta solvencia respecte al segon classificat Antonio Campos,pel que fa als caminants el primer fou Rafael Anguita,seguit d'Alex Morant
Aquesta cursa segons ens han contat els nostres trails es una cursa dura respecte el que nosaltres estem posats pero per a gent que corre normalment per muntanya es prou senzilla, organitzaciò de 10,el temps va acompanyar un poc ja que no feia molta calor i va refrescar un poc l'ambient.
En el V Gran fons d'Oliva ens van representar 3 components del club realitzant una molt bona cursa tan un com l'altre ja que els primers km d'aquesta cursa consta de desnivells cap amunt i mes tard es plana o cap avall.
Es una cursa amb participaciò però degut que eixe dia es van creuar 2 curses molt a prop es va veure va minvar els participants tan el fons com el gegant de pedra,414 en el gran fons i 212 + 410 caminants.
Mentrestant en França la nostrra companya i internacional participant del nostre club va correr un trail en frança de 450 participants ella va ser la 1ªde la seva categoria( no trobe classificacions pero,promet buscar a fondo)