sábado, 1 de octubre de 2011

XI Volta a peu a La Xara

En primer lloc donar les GRACIES,si,no m'equivocat gracies en majuscules.
En 1er lloc a la junta de l'EATIM de La Xara que com cada any es porta magnificament amb nosaltres,als operaris del poble que ens ajuden molt en eixe dia,a la gent del club que eixe dia ens volquem en la feina i deixem en un 2on planol la cursa,als festers 2012 ja que aquest ens han fet el favorde col.locarse en el lloc d'avituallament i donar aigua a cadascú dels corredors que pasaven al poble de La Xara que ens deixa el poble per una vesprada per poder realitzar aquesta cursa,i per ultim i els mes importants(sobretot els meus ja que m'aguanten la mala llet que tinc en la epoca de la volta a peu ja que m'agrada que tot estiga bè)els familiars i amics sobretto a un grup de dones que ens solventen la papeleta de donar dorsals i estan en meta esperant per donar les bosses del corredor,aixi que GRACIES.
Es la XI volta a peu a La Xara i la 3ª vegada que la gent del C.A. La Xara col.laborem en la elaboraciò d'aquesta.
Aquesta ediciò ha sigut un exit com va sent any a any,aquest any hem tingut record de participants entre totes les categories vora 1000 participants,ja podem dir que es el 2on acte mès multitudinari que s'organitza en La Xara(desprès de les festes populars).
El atletisme popular poc a poc va fent-se camì en l'esport almenys a nivell de la comarca,pasa d'un segon a un PRIMER NIVELL igualant al futbol,basquet... Ho podem comprobar quan i qui vulga.
La volta a peu a La Xara es de les poques de la marina que falta per incluir al circuit,ja siga per infraestuctures,diners,...,pero a la gent li "agrada" o almenys ens ho demostra ja que com hem comentat abans tenim gran aceptaciò.
Per el que fa al club ja fa uns mesos que estem parlant amb l'ajuntament per poder realitzar la cursa,molt de mal de cap pero trobem que any a any serà més facil degut a que enguany ja teniem el circuit i ha sigut un poc mes facil.
Parlant ja desde el punt de vista competitiu la volta a La Xara van acudir molts bons corredors de la marina alta/baixa la safor,.... i aixi ens ho van demostrar realitzant la cursa en molts bons temps,els guanyadors Juanra Pous i Mounir Horma(Frnac Beneyto Runner) i Vicent Mas (Dianium) varen tardar poc mes de 22 minuts,i el ultim classificat i no menys important, ja que el que importa es participar i dona igual en el lloc que quedes,Juan Bautista Garcia que no va aplegar a l'hora(53:47).
Pel que fa a la gent del club varen arreplegar resultats "variopintos" pero tots espectaculars.
La cursa va finalitzar en una gran festa donan copes i obsequis per a tots aquells que els hi tocava i la gent del club va acabar anant a sopar com a un grup d'amics que es el que som