martes, 31 de mayo de 2011

XIII volta a peu a Ondara

El passat 28 de maig la serpentina humana runner,gent que estem corrent tota o parcialment la volta a peu a la marina 2011 ens vam desplaçar cap al poble de la Joia levantina.
El temps era irregular,pero per la vesprada va canviar a sol,calor i humetat,la cursa constava de 9700 metres de fet caldir que estaba molt ben medida i el lloc on es posa l'arc d'eixida i de meta esal costat del mitic Prado d'Ondara i de la famosa plaça nomenada La joia Levantina.
Per la nostra part del club varem anar tots els components i a mes a mes varen contar amb la presencia de LLuis que a final s'ha apuntat a este grup de gent queli agrada pasar-ho be amb el runninng i a la volta fer algo d'exercici.
Cal dir que la cursa la va guanyar Mounir Horma en un carreròn que va acabar en 32:05,seguit de Vicent Mas,32:21,i 3er Juan Vicente Martinez,32:34,estos foren ells 3 primers dels 1245 aplegats a meta en la cursa d'adults,cal dir que en la cursa de tambè va haver una alta participaciò de xiquets/etes.
Pel que fa al club varen tindre una gran participaciò molts varen superar el seu racord en eixa cursa i altres varen poder correr notant-se millor ja que fa temps que no podia correr tranquilament,classificacions en SOMESPORT i fotos la nostra benvolguda Claudia.
Classificaciò
Cal dir en les classificacions generals i per equip estem prou ben colocats degut a que en la general estem en el grup davanter de 5 o 6 primers estem despres de la cursa d'Ondara estem quarts pero cal vore la combinaciò de restar punts ,etc... pero la classificaciò que acabem serà molt bò segur.
Pel que fa a la classificaciò individual tambè tenim en la classificaciò de veterans A ens trobem amb Antonio Villafaina que va 4t a 6punts del 3er que es un gran runnner Benissero Ricardo i a 8 del segon Cristian Monzo del LLebeig,pot aconseguir un podi perquè cada dia es veu amb mès dedicaciò a l'hora d'entrenar i el dia de la cursa,tambè ens trobem a 2 grans corredors de la mateixa categoria Josep i Francisco que estan el 10 i el 11 de la categoria(enhorabona des d'aci).
I en la categoria de seniors masculì ens trobem a Juan Carlos Fullana 3er classificat de la categoria 72 punts per damunt del 4t classificat i tambè tenim a Antonio Maritnez,Jaume i Leo molt ben classificats entren en el top 15 de la classificaciò,esperem que seguisca aixi este club que a base d'entrenar i de fer amistat en la pista d'atletisme s'ha fet gran,sabem que en el club menys de 10 som del poble,pero la gent que corre en el club esta molt involucrada en el nom de La Xara,este club esta fet a base d'amistat(encara que ningu tenim relacions anteriors) i companyerisme.
Des d'aci us vull donar les gracies a tots ja que encara que un siga de Pego,altres de Denia,de Pedreguer,d'Ondara,... Voleu correr amb nosaltres amb el club de La Xara i porteu el nom de La Xara en tots els pobles que aneu a correr,gracies i fer km

No hay comentarios:

Publicar un comentario