lunes, 6 de junio de 2011

TRI-DEPORTISTES- TRI-PROVES

El club any darrere any es supera,el club va començar com un grup d'amics que ens ajuntavem a la pista d'atletisme o en la carretera,però any a any em millorat, el primer any que vam correr com ha club en el circuit varem fer el lloc numero 25 de la classificació per equips,el seguent varem ser 5 i este any anem per el mateix lloc,pero el que mès m'importa es que no competim entre nosaltres sino cada vegada som mès amics i cada vegada fem mès pinya.
TRIATLO DENIA
Aquest any els nostres companys volien mes que correr i a mes a mes al ajuntarmos amb els del Multiesport a l'hora d'entrenar s'han aficionat al triatlò,han entrenat tot l'any per a poder competir en el seu 1er triatlò,Juan Carlos Fullana i Antonio Martinez varen fer el triatlò de Denia,i el van acabar realitzant una bona actuaciò aci la classificaciò.

CURSA DE JESUS POBRE

Aci es on mès gent del club va participar erem 17 mes Juan Carlos Fullana que va repetir en el mateix dia va fer un el triatlò i mès tard va correr la cursa de Jesus Pobre.
En aquesta cursa varem canviar les dos J( Javi i Juancarlos) per altres 2 J (pareixem el club del jabugo per les J) (Josep i Jaume) que en aquest cas varen ser els primers del club, seguits de Juan carlos i Antonio Villafaina,la parella Perdi i Gustavo seu van pasar pipa al llarg de tota la cursa,i Alfonso va acompanyar un llarg temps a Ernest ajudant-lo a millorar a este ultim (donar les gracies a Alfonso,despres la millora de Victor (encara que ell diu que no) ja que va acabar una cursa tan mixta en terreny i en pujades,la finalitzaciò de Raul de la cursa i tambè dels nostres seniors Juan Palones i Antonia.
Pel que fa a la cursa la va guanyar Vicent Mas amb 18 segons de diferencia sobre el 2on Ruben Caballero i este va aplegar 8 segons sobre el 3er Said DayDay,els nostres varen entrar a partir de la posiciò 77, una gran entrada.

IV MILLA POSPERITAT BARCELONA

Ara ens desplaçem fins a Barcelona lloc on viu el runner del club mès internacional i ja esta inculcantliu als fills un dels quals va fer podi sent 3er de la seva categoria i el pare va fer el 18 de la seva categoria,este home te molt de merit al llarg de l'any ha millorat molt you tube .
Bò aquest fin de setmana ens toca l'ultima cursa del circuit, i la sopaeta de fi de temporada,ens juntarem tots homes i dones uns xarrarem de curses i altres criticarem a uns i a altres,Bò us esperem a Benissa en el final del circuit i mes tard al sopar.