lunes, 23 de mayo de 2011

Volta a peu a Pedreguer 2011


El passat dissabte 21 de Maig fou la millor opciò que pot tindre un/a runner per a reflexionar sobre que fer en les votacions(tot aquelll o aquella que no ho tenia clar a qui votarLa cursa de Pedreguer arribava al seu 20é aniversari i ho van celebrar com millor sabem fer els runners anant en massa i inundar un poble colapsant carrers i poratant la felicitat a un poble un dissabte per la vesprada(encara que sempre algú pensara que anem a fotre),i aixi ho vam fer uns 1300 een la prova reina i en menuts mes de 700 participants entre totes le categories.
La prova reina fou dominada per l'equip del Franc Beneyto runners, que a la fi van guanyar al igual que l'any passat Mounir Horma junt amb el seu company Juanra Pous en un temps de 33 minuts i 10 segons,seguits de Juan Vicente Martinez del Benidorm en un temps de 33:29,del nostre equip el 1er fou Javi Noguera quedant en una magnifica 16 posiciò i 1er de Pedreguer,en somesport .


DIA MERAVELLOS.



El dia fou meravellos per al nostre club,perquè el nostre club no es un club de copes,sempre ens quedem a les portes però en esta cursa en vam arreplegar 2 1 com a 1er local masculì Javi Noguera i 2on com a 3er veterà A Antonio Villafaina.
I despres fou la tornada de Angel a les curses juntament amb Susana i Victor que esperem que ja estiguen millor per a acabar el que queda de circuit i la tornada a les curses.
Despres de la cursa varem realitzar una sopaeta de club mes que res perque este club no ens juntem asoles per anar a correr i som tots companys i companyes i estes sopaetes ixen pensat i fet ja que estem molt a gust en este grupet.
Bó ens veiem en Ondara el proper 28 de Maig en una nova cursa

No hay comentarios:

Publicar un comentario