martes, 24 de enero de 2012

Dia mundial de les muntanyes

El passat dia 11 de desembre l'agenda local 21 de Denia,ens va proposar a la gent de la Marina Alta i a diverses associacions,entre elles estava el club d'atletisme a pujar a la nostra muntanya EL Montgò que uneix Denia,(per Benimaquia)la Xara,Jesus Pobre i Xabia.
Fou un dia esplendit,vam ixir desde el centre d'interpretaciò del Montgò on vam acudir junt l'actual vicepresident del govern Valencià Jose Ciscar, i el director dels parcs naturals de la CV Carlos Linares,els components de l'agenda local,els amics del montgò i com no el club d'atletisme La Xara i alguns acompanyants mès.
Quan Jesus Reina ens va comentar el pujar al Montgò,cal dir que Jesus es l'encarregat de l'agenda Local 21.
Vam ixir a les 09:30 i vam aplegar a la creueta del Montgò cap a la 13 hores una vegada alli el Club d'Atletisme varem treure la misteleta i la coca que varem pujar fins alla dalt,una vegada alla dalt ens van fer una foto aerea des d'una avioneta i mentre pujavem varen contactar en altres muntanyes de la geografia espanyola.
Desprès quan vam baixar de la creueta alguns dels paritcipants varen compartir taula i varen compartir tertulia,i aixi es un dia mès del C.A.La Xara

No hay comentarios:

Publicar un comentario