martes, 3 de enero de 2012

Desembre,12 mesos corrent el 2011

En aquest mes es corre molt sobretot perque es final d'any i els ultims dies de l'any es corrent les famoses SAN SILVESTRE,dia a dia mès nombroses arreu de la nostra comarca,el mes el començem acudint a Gandia a la popular cursa del Raval,cada vegada mès nombrosa i falta un poc d'espai,aquest any la cursa fou un poc catrastofic desde l'entrega de dorsals fins a la meta final.

1227 PALONÉS MÁS, JUAN GASPAR 173 Veterans B Masculí C. A. La Xara 1:12:05

Per altra banda el 8 de desembre es va correr la I carrera de muntanya a la vall del pop,on tambè varem tindre una molt bona representaciò:
quedant el 56 de la general amb una mitja de 5:37 fent un temps de 02:14:55 i el 26 de la seva categoria.
Poc desprès el 18 de desembre es va celebrar la mitja maratò de Picanya-Paiporta on varen participar 5 components del club,aqui deurien haver anat 7 pero Jose Pastor i
ernest Ivars causaren baixa per enfermetat,pel que fa als altres varen patir un poc de fred pero varen acabar els 21 km.
Antonio Villafaina Egido 73 de la general 1:24:51 i el 15 dels veterà B
Josep Català Torregrosa fou 78 de la general 1:25:45 i el 7 dels veterà C
Lluis vicens Marquez fou el 231 de la general 1:35:41 i el 28 dels veterà C
Gustavo Femenia Domenech el 243 de la general 1:36:31 i el 61 dels veterà A
Alfonso Sampedro Gadea el 371 de la general 1:42:27 i el 95 dels vetarà A
El 26 es va fer la san silvestre en Altea i alli vam enviar a gent de Club,fou la primera san silvestre de l'any 2011,aqui varen arreplegar els ultims trofeus de l'any la gent del club:
Juan Carlos Fullana Alvarez 12 de la general i 2 de la categoria 13:38(03:30m/km)
Francisco Sanchez Soriano 28 de la general i 6 de la categoria 14:17(03:40m/km)
Josep Català Torregrosa 48 de la general i 5 de la categoria 14:57 (03:50m/km)
Angel Poveda Haro 309 de la general i 16 de la categoria 23:41 (06:05m/km)i
Susana Merino Nicolas la 308 de la general i 10 de la categoria.
La següent fou la I San Silvestre a Ondara i alli amb el fred que feia ens vam desplaçar cap al poble veì,la cursa va eixir un poc accidentada(una moto de policia per terra,uns participants perduts) pero al cap i a la fi un cursa mès i es important perquè aixo ens interesa als runners curses i caxondeo,14 forem els participants del club i amb molts bons resultats i una segona copa per a Juan Carlos Fullana.
i com no la parella:
Angel Poveda Haro i Susana Merino Nicolas 258 i 259 de la general i 32 i 16 respectivament en les seves categories en un temps de 22:16.
Segons es pot vore en les classificacions si havera hagut copa als 3 de categoria haverem pujat varies vegades al podi.
I l'ultima cursa de l'any en la Marina Alta amb presencia de gent del club fou a Benissa,no he trobat classificacions pero se que va haver algun trofeu per a la gent del club,fou una cursa solidaria per a un xiquet que malauradamentt es va morir a principi d'any pero tots aquells que vau correr aquesta cursa podeu estar tranquils perque vau col.laborar per a una millora del xiquet(cada vegadames solidaris els runners populars).
I per ultim vam enviar al nostre super runner a Benidorm per a que correra la san silvestre i fou el dia 31,com ja sabeu tots es Josep Català que va fer l'ultim podi de l'any 1er de la seva categoria,esperem que continues aixi amic.
(Encara que se que que han passat ja uns dies)
Feliç Any nou i a continuar guanyant trofeus al 2012 pense que ens costara fer una vitrineta a la cotxera de Victor,jajajajajaja,Bò divertiuse corrent que es el mes important i si continueu en este club bona senyal,aixo vol dir que fem les coses ben fetes, LA XARAEN MARXA 2012!!!!!!!