martes, 28 de diciembre de 2010

curses de desembre

En desembre com ja vaig dir en les curses del mes passat,començen les mitges maratons,curses de muntanya,san silvestres.... . Es un mes ple de curses.
Comença el mes amb la ja tipica cursa del Raval de Gandia,que aquest any ha cumplit la seua majoria d'edat,dels nostres varen acudir 11 runners classificantmos en molt bons llocs i altres recuperantmos( com Angel que ja ha començat a rodar).
El dia prometia ja que ens vam alçar amb calor i en la cursa es va poder correr amb tirants ja que feia molta calor,alli ens vam plantar unes 1500 persones contant xiquets i acompanyants.
Despres ens vam partir en dos curses el mateix 19 de desembre tres a la mitja de Picanya-Paiporta i 1 a la mitja marato de la serra d'Olta, els 2 de la mitja Juan Carlos Gustavo i Ernest, i el trailer Jaume que es va atrevir en la seua 2ªcursa de muntanya.
La mitja de Picanya ja fa 3 anys que acudim i es una mitja prou comoda pero l'any passat que vam correr per baix 0 i enguany vam correr baix la pluja( encara que el runner Ernest esta indignat per el temps que van reflectir en el final de la seua cursa ) es una cursa molt ben organitzada.
Pel que fa a Jaume el dia anterior va ploure molt i feia fred,pero ell i unes 300 persones mes van acudir a la cridà del grup de muntanya de Calpi van realitzar el circuit marcat per a l'ocasiò.
I sempre que hi ha una cursa sempre portem el nom da La Xara per tota la comunitat i per on siga la cursa.la propera cursa en Xeraco el dia de reis, US ESPEREM!!!!!!