lunes, 22 de noviembre de 2010

curses de Novembre

Este novembre hem estat un poc parats degut a que ara es l'epoca de les mitges,maratons i curses de muntanyes.
Els nostres runners no haviem corregut cap cursa de muntanya,sempre hi ha un primer atrevit,pero este viatge han sigut 2 el nostre veterà runners Jose Ramon i el nostre tot terreny Jaume.
De 235 runners el tot terreny va ser el 24 de la classificaciò(06:28km/h) i el nostre company Jose Ramon fou el 206(09:44km/h), un bon resultat tan per a un com per a l'altre i esperem que no siga l'ultima cursa de muntanya tan per a ells com per als altres runners del club.
Per altra banda tenim al nostre nostre runner mes "extracomunitari",ho dic perque entre setmana entrena amb nosaltres en Denia i el cap de setmana o quan pot sempre troba alguna cursa per barcelona,i este viatge fou la 87 ediciò de la cursa Jean Bouin,una de les curses mes veteranes del calendari nacional(us deixe un petit resum de la fisionomia de la cursa)
El nostre company jesus Reina va correr la Open on van correr tambe uns 8.000 runners i uns 2000 mes en total uns 10000 dividits en 12 curses.
Jesus fou el 757 de mes de 5000 que van finalitzar la cursa en un temps de 42:54(04:18m/km).
Esperem que la propera cronica siga mes amplia i que hi hagen mes components del club corrent,proxima cursa el 6 de desembre a Gandia a la cursa del Raval

No hay comentarios:

Publicar un comentario