lunes, 5 de julio de 2010

1ª gala de La Volta peu a la marina

El passat divendres 25 de Juny es va celebrar la 1ªgala de la volta a peu a la Marina,en ella estavem en familia,en gent de tota la marina alta i part de la baixa i part de la safor i com no,Claudia fent fotos en la nova camera,ja que l'altra se li va trencar en Benissa.
Nosaltres varem anar per representar el club en un esdeveniment que esperem que es repetisca any darrere any.
La vetlada la vam començar entre canyes i futbol,esport primari en este pais i molts mès,desprès va tocar l'hora de sopar i seguidament l'hora dels trofeus,els quals al nostre club no en vam arreplegar cap,pero esperem que en anys proxims en tiguem que arreplegar algun.
L'entrega de premis la tenien que amenitzar Iker Casillas i Sara Carbonero,pero per coses evidents no van poder vindre i per conduir l'entrega,que cal dir que ho van fer molt be,ho van fer Ricardo Carañana(c.a.Benissa) i Carles Siscar(dorsal 19) i l'entrega de cada trofeu fou entregat per un membre de cada club organitzador,per vore la classificaciò,açi esta l'enllaç.
I la vetlada va trancorrer en rises i aplaudiments,la nota mes alegre (desde el punt de vista ) fou el trofeu entregat a Vicent LLopis jr,el trofeu a la superació i esforç que fa dia a dia,en eixe moment tot el saló es va alçar i li van oferir una orquestada de aplaudiments.
Despres la nit va transcorrer en la discomobil i la barra,que de tant en tant als runners tambe ens agrada fermos algun gin tonic que altre,i ens despedirem fins l'any vinent

No hay comentarios:

Publicar un comentario