domingo, 27 de junio de 2010

XIII volta a peu a Benissa

Despres de Xabia,Gata,El Verger,Teulada,Pego,Pedreguer,Jesus Pobre i Ondara,aplega l'ultima cursa del 14e circuit a peu a la Marina: Benissa,en la qual s'entrega el obsequi final del circuit el qual com essent costum(ja que el patrocinador es Matties baggs) fou una moxitla.
La cursa la van finalitzar 890 runners entre els quals 16 eren del C.A.LA XARA.
La cursa este any pasava per Senitja i començava i acababa en la plaça rei Jaume 1 de Benissa,constava de 9100m i feia molta calor,aixi i tot ens vam arrimar a Benissa.
Es la 9a i ultima prova puntuable del circuit,i es una cursa que any darrere any la gent se la pren en calma a excepcio de pocs que corren com a autentics gaceles humanes,com es sol dir el peix ja estava venut,en moltes de les categories i en la classificacio per clubs,tambè nosaltres ja haviem entregat el (lloc Xampions) 4t lloc al club d'atletisme Benidorm i nosaltres varem finalitzar en un meritori 5è lloc millorant aixi en 7 plaçes la nostra millor participaciò en el circuit a peu.
Pel que fa a la cursa la va guanyar Vicent Mas Leyda,segon fou Juan Antonio Fernandez i tercer fou Juan Antonio Mas Leyda,pel que fa als nostres,el nostre corredor "estandarte" estava bufantse per ahi i no va vindre a correr,mentrestant els altres ens deixavem la pell en l'asfalt,mai millor dit pel que fa al nostre company Francisco,ja que va tindre un percans i va caure enterra i es va fer uns pelats al colze.La classificacio la podeu vore aci La setmana que ve es celebra l'entrega de trofeus en la sopa de la I gala de la volta a peu a la marina