miércoles, 17 de marzo de 2010

XIV Cursa a Gata

El passat diumenge 14 de març,com ja va sent costum i ja s'acaba ja que ara es correra en dissabte,es va disputar la XIV volta a peu a Gata una cursa comoda,encara que no siga plana completament.
La cursa la vam acabar 1113 runners dels quals 19 eren del C.A.LA XARA,la cursa fou molt rapida,d'un temps cap aci pareix que els runners populars s'hagen profesionalitzat degut al augment de gent que corre i als temps que estan efectuanja que esta cursa es va correr per baix de 32 minuts les persones mes rapides.
El circuit dia a dia es mes complet i dia a dia ve mes gent a correr ja siga de la provincia d'Alacant que d'altres provincies.
El guanyador fou el local,pero corredor del C.A.Dianium,Vicent Mas Leyda en un temps de 31:45(03:15/km) el segon fou Miguel Vazquez del Delta Valencia a 1 segon del primer i tercer fou l'altre atleta local i germà del primer Juan Antonio Mas Leyda en un temps de 32:35.

LA PARTICIPACIÒ DEL CLUB

Per la nostra part i com he comentat abans erem 19 participants en aquesta prova,el numero 20 no es trobava en la prova degut a la feina( Juan Carlos Fullana) que ja el tornarem a vore en acciò en la propera cursa del circuit( El Verger).
El primer del club, fou Javi Noguera en un temps de 35:26, fou bestial degut a que el guanyador fou 31:45 i Javi fa poc temps que està corrent,despres vigueren Antonio i Federico(03:53/km),despres vinguè Leo( 03:57/km),el seguents foren Francis,Paco i J.Ramon(04:04/05)i els seguents foren Gustavo(Lesionat)Ernest(corrent en cap),Victor( de menys a mes),i "Perdi"( com ja diu el malnom perdut,va ixir l'ultim i acabà com va acabar),seguiren aplegant mes del club, Angel i Jaume(els galgos), i mes tard vingueren el pelotò amb Lorena al capdavant,I els primos Alfonso i jose, seguits de Juan, i un poc mes enrrere els seguien els "veterans" de l'equip Jose Raomn i Antonia.
CLASSIFICACIÒ DEL CLUB
(Este apartat no es per a un "pique" contra ningun club amic/conegut)
Desprès de la primera cursa en Xabia ens va sorprendre esta classificaciò ,perquè l'any passat varem fer la 13 possiciò i este any hem començat en una meritoria 4 posiciò,ens pensavem que amb la baixa de Juan Carlos Fullana i la baixa forma de Gustavo i "perdi" els seguents de la llista eren la resta de l'equip i aixi va ser vam tirar del carro els 7 de sempre i la gent que va poder i gracies a això estem on estem,es part de la il.lussiò i dels entrenaments que ens fa Paco,bò a esperar ara a El Verger que es la propera cursa i queda molt de circuit.
Ojala que fora la propera Benissa i ja s'acabarael circuit voldria dir que ens quedariem en la quarta possiciò i seria un pas important per a este club tan menut.