domingo, 30 de septiembre de 2012

Volta a peu La Xara 2012

Despres de la volta a peu a la marina amb una massificaciò de participannts,un estiu plèe de curses i gent en les curses,unes festes an honor a S.Mateu i S. Roc a La Xara, tot mesclat amb una crisis de co.., va aplegar la 12a volta a peu a La Xara amb una gran participaciò tan infantil com de la cursa denominada "Major" totes en una meta en comù al centenari Garrofer. Tot comença fa uns mesos enrrere d'una trucada desde el cap dels esports del E.A.T.I.M de La Xara,vull recalcar-ho perquè sino tinguerem este ajuntament tan a prop pense que costaria molt mès. Pel que ens preocupa a nosaltres son resultats. Les festes a La Xara tocaven el seu fi,l'estiu tambè i les inscripcions de la volta a peu tambè estaven a punt de tancar-se,mès de 250 xiquets i uns 680 majors,es la volta a peu mès multitudinaria de totes les de La Xara any darrere any i gracies al boom del running ens consolidem com una cursa de la Marina Alta. Aplegà el dia i la vesprada comença repartint valles,dorsals,bosses del corredor,etc... Sempre hi ha algun que altre detall que no apreciem i que ens agradaria que ens la comentareu i us donariem les gracies. Començarem prou puntuals en totes les curses i amb l'imposiciò de medalles i seguidament abans de començar la cursa dels majors enguany hem sortejat un viatge de Balearia
I al finalitzar la cursa se li va fer entrega de mà de Ricard Perez a Juan Naranjo. I seguidament la entrega de trofeus als guanyadors de totes les categories. El guanyador fou Mounir Horma(G. Atletas Nucleo Duro Denia) en 22:27,seguit de Vicent Mas(C.A Benidorm) en 23:16 i 3er fou Aitor Cabeza( C.A IRun Calpe)en 23:33. Pel que fa al club primer fou Javi Noguera acompanyat de el gran Vicent LLopis. Pel que fa als locals el primer fou Alfonso Sampedro,despres d'haver passat tot l'any amb un hernia es va creixer al correr al seu poble. La cursa al finalla van correr 645 i es va finalitssar en 48:02. A partir de la finalitzaciò de la cursa ja estem pensant en la del 2013 i esperant continuar treballant en aquest ajuntament del E.A.T.I.M per la proximitat que tenim amb cadascù dels components. Donar les gracies a tots,als participants,al'organitzaciò,a la gent del poble al eixir i animar en tots els llocs i entendre el tallament dels carrers, i com no a la gent del C.A La Xara que encara que molts no son de La Xara TOTS han respaldat la cursa. Gracies i ens vegem alBaix Montgò.