domingo, 15 de mayo de 2011

Volta a peu a Teulada 2011

La Volta a Peu 2011 aplega a Teulada i 5ª cursa puntuable al circuit,aquest viatge vam contar amb moltes baixes degut a la duressa del circuit que ens posa a prova en aquesta ocasiò.
Molta gent en aquesta cursa se la pren en calma degut a les fortes pujades i baixades que ens trobem al llarg del recorregut,pero tambè cal recalcar que sino hagueren curses com aquestes seria un poc avorrit el correr ja que sempre seria plà.
Pel club la gent es va voler reservar per a Pedreguer que degut a la seva planimetria es prou mes comoda que aquesta cursa de Teulada i a mes a mes com contem entre les nostres files amb un Pedreguero que li agradaria puntuar al seu poble inclos li agradaria fer podi com a local,Javi cada dia va trobant-se mes i mes fort i aixi esta motivant-se per a Pedreguer.
Pel que fa a la resta del club cadascù te els seus dies millors i pitjors i en aquesta ja sabiem que anavem a patir doncs ens vam prendre la cursa amb calma i aixi sabiem que acabariem mes be que no anant a tope,molts vam optar per ixir sense el GPS(objecte que a molts ens porta per el carrerò de l'amargura,pero sense ell tampoc no sabem viure en el mon del running).
Bo ara ja em fet una cursa mes del circuit i ja ens queda una menys i perla classificació per equips estem ahi dalt combatint amb equips format per gent ja molt experimentada en el mon de l'atletisme i que compiteixen a gran nivell,Bò que seguisca aixi i cal recordar que despres de la cursa de Pedreguer es realitzara la sopa al tereny de L'Angel en Pedreguer i com sempre serà una nit de festa per al clubcom totes les altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario