viernes, 1 de abril de 2011

XV Volta a peu a Gata 2011

El passat diumenge 27 de març varem anar a la població de Gata a recòrrer els carrers i camins de la seua demarcació territorial.
Un total de 1209 corredors varem realitzar la cursa gran, que constava de 9700 metres, recorregut que transcorria pels carrers i camins de Gata. El dia era de primavera, calfava el sol i de temperatura anavem ben calentets, havia eixit un bon dia per practicar l'esport.
La cursa la va guanyar Mounir que tan sols 14 hores abans estava competint en Vinaros pel campionat autonomic, i deprés va vindre a correr amb nosaltres pels carrers de Gata parant el crono en 31:07 va aplegar respecte al segon, que fou Vicent Mas, amb més d'1 minut de diferència i el 3er fou Juan Antonio Fernandez.
Pel que fa als nostres encara que el nostre runner franquicia(com diuen en la NBA) no va vindre perque va tindre problemes de cames els demés varem realitzar una bona cursa.
En esta cursa varem estrenar la nova samarreta del club en la qual correrem els anys vinents, no canviem per gust sino perque el club poc a poc va fent-se gran i el distribuidor no te el mateix model de samarreta.
Ens vegem en El Verger a cremar carretera!!!!!