lunes, 18 de abril de 2011

volta a peu a El Verger 2011

El passat 9 d'Abril es va celebrar la 3a prova del circuit a peu 2011 i la 5a volta a peu a El Verger,i com va siguent costum es va congregar moltissima gent,ja que aquesta cursa es totalment plana i molt corredorapera qualsevol persona estiga o no preparada per a correr.
Aquest any ens vam enganyar degut a que feia mes de 30 graus de temperatura i tambè el foc que hi havia en Benigembla ens va provocar a molts un poc de mareig i males sensacions.
Pel que fa a la cursa el guanyador fou Juan Vicente Martinez del Benidorm,segon Miguel Fernandez del Cafemax-la safor i tercer Vicent Mas del Dianium.
Pel que fa als nostres,cal destacar el bon estat que es troba Antonio Villafaina que va acabar 2on del club per darrere de Juan Carlos i 3er fou Javi que poc a poc va trobant-se millor encara que este dia feia molta calor i era infernal,a la resta la meua enhorabona nomes per finalitzar la cursa ja que era com he dit abans un infern i fou en diferencia la mes patidora d'este circuit de moment.
El circuit descansa fins el 7 de Maig a Pego ,pero ens queda la mitja de Denia i la solidaria en La Xara,espere que del club correga algu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario