martes, 19 de abril de 2011

Mitja maratò Denia 2011




El 17 d'abril de 2011 es va correr la 8a mitja maratò de Dénia,no es va poder superar el record pero fou una gran carrera.
La cursa recorre part del litoral de Denia tota la platja de Les Rotes,el port i les dos escolleres ix del carrer mès important de Denia( carrer Marques de Campo) i pasa per l'explanada Cervantes.
Aquest any hi havien 542 inscrits del que 8 eren del club d'atletisme de La Xara,pero van acabar 496 ( o siga 488 mes els nostres 8 companys).
El dia era molt bò per a correr,aquest any hem de dir que moltes "estrelles" dels habituals faltaven degut a que es trobaven en el campionat nacional de ruta en Cantabria,el campiò fou Agustin Sieres en un temps de 1:17:25,segon Mohamed Day Day a mig minut del 1er i tercer fou Victor Fernandez en un temps de 1:18:45(demostrant que esta fent una temporada bestial)

Pel que fa als nostres companys els primers foren el tandem format per Juan Carlos(igualant la seua millor marca personal) i Antonio(que esta tambe com un bou en aquesta nova etapa,aconseguint
la seua millor marca en una mitja baixant 6segons /km),seguits de Josep que va aconseguir el seu millor temps en una mitja,mes tard apareguè Francisco Moreno(no va poder superar el seu millor registre),seguit de Fran Montealegre(marcant els mateixos registres que sempre marca en una mitja),despres varen aplegar Luis i8en proces d'aconseguir millors temps pero millorant a pasos de gegant) Sindo(quasi aplegant al seu millor registre) i Kike Romany ( entra dins dels plans eltemps que va realitzar).

Des d'aci voldria fer un poc de reflexiò per a realitzar esta cursa,ja se que realitzar una cursa costa molts diners,temps i malde caps.Que gracies als patrocinadors es paga part de la cursa i ells(en esta mitja) marquen mes o menys el cicuit,pero es podria fer l'eixida i la meta en un altre lloc i pasar per tots eixos llocs. De fet els primers anys si que va anar en augment els participants pero a partir del 4t i 6è any va anar a la baixa sense saber perquè,però esperem que en anys consecutius torne a augmentar el nombre de participants i la categoria d'aquesta gran cursa.

Comentar que va haver un error de 500 metres de mes i l'organitzaciò ho ha descomptat del temps,en aixo cal dir que ho han fet molt bè.
Us esperem el dissabte a l a solidaria de La Xara

No hay comentarios:

Publicar un comentario