viernes, 18 de marzo de 2011

Volta a peu a Xabia 2011

El passat dia 13 de Març vam començar la 15ª volta a peu a la Marina Alta i vam realitzar la 1ª prova del circuit i la XXII volta a peu a Xabia.
En aquesta ocasió al igual que les darreres em anat reforçant l'equip i en el general ens em situat en les primeres posicions,encara que aixo no vol dir res ja que encara ens queden 8 proves per a realitzar.
Aquest any l'equip ha aumentat ja que serem entre tots uns 30 encara que tots no vam correr ja que hi ha algu que altre lesionat,pero van asistir a la cursa per a fer reforç.
El dia era espectacular per el temps en el que estem,la gent vam acudir en masa degut que es com si començarem el curs escolar pero en l'atletisme,vinguè tota la gent d'anys anteriors,de tots els llocs de la provincia d'Alacant,i molts de la de Valencia i d'altres punts on es troben bons runners.
La cursa la va guanyar Juanra Pous en un temps de 33:17,segon a 3 segons d'este fou Vicent Mas,estos dos guanyadors dels 2 ultims circuit a peu respectivament 2009,2010, i 3er fou Mounir en un temps de 33:21.
Pel que fa als nostres el primer fou Javi Noguera que es troba en molt bona forma,pel que fa a la resta que realitzaren una molt bona competiciò la classificaciò en SOMESPORT.
Pel que fa a la classificaciò per equips encara es molt pronte pero em començat prou be,degut a que ens trobem en la 5a plaça,lloc on varem acabar en la anterior volta a peu,la classificaciò aci.
La propera cursa en Gata el proper 27 de Març, alli ens vegem

No hay comentarios:

Publicar un comentario