martes, 8 de febrero de 2011

II volta a peu a Palmera

El passat 6 de febrer runners vinguts de molts punts de la geografia de la C.V,ens vam anar a trobar a Palmera per a correr la seua 2ªvolta a peu,el dia prometia ja que despres de tan de fred que va fer durant els darrers dies eixe diumenge feia un dia "primaveral",feia sol i l'ambient no feia molta humetat.
Aquesta cursa consta de 7250 metres totalment plans amb 1 o 2 rampes prou suaus,i per aixo la massiva participaciò de gent ja que es curteta i es bona de correr.
La cursa se la va adjudicar Jose Antonio Marin Gay del Runnersworld en un temps de 23:44,2on fou Pablo Gonzalez del C.A.Sitges(23:59) i 3er Cristian Ferreyra del LLebeig Xabia(24:22)pel que fa a les dones la 1a fou Sandra Diaz del C.A.L'Alcudia (27:36),2on Mari Carmen Millet Vila del C.A. Safor-Cafemax(29:15) i 3ª Sonia Estevez del Franc Beneyto Runners(29:32).
Pel que fa als nostres ens vam desplaçar dels 788 que van aplegar 11 eren companys-atletes del club,acompanyats de Victor i Angel que estan lesionats pero van voler vindre a donarnos alè a tots els companys,i per cert tots realitzaren uns temps molt bons ja que esta cursa es un bon entrenament per al circuit a la marina(que ja esperem en ansia).en somesport mes classificacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario