miércoles, 19 de enero de 2011

XI volta a peu a Xeraco

El passat 6 de gener (encara que era hivern el dia pareixia que fora juny ja que varem començar la curs a amb 20 graus de temperatura) es va celebrar la XI ediciò de la volta a peu a Xeraco,i com no el C.A.La Xara va anar a participar.
Aquesta cursa esta dins del calendari de la RFEA,i este any tenia la novetat del carnet del corredor(per a saber que es entrar en el link).
Aquesta cursa consta 14300 metres repartits entre tot el territori de Xeraco i es prou plana a excepciò de pujades la resta de la cursa es plana o amb una breu pendent,aquest any la van acabar 801 atletes i el guanyador fou Hassane Ahouchar en un temps de 42:44,en una mitja de 02:59m/km,2on fou Hicham Ettaichmi(44:38) a cuasi 2 minuts de diferencia,pero tambe volaria i 3er i 1er espanyol(trobem tots que es espanyol) Andres Mico en un temps de 44:46,estes persones no corren sino volen.
En esta cursa sempre trobes a algù de la Marina ja que es una cursa que es realitza desde ja fa 11 anys i al igual que fas una san silvestre,l'any el començes fent la cursa de Xeraco i despres escoltes si ets millonari pel sorteig de la loteria Nacional.
Pel que fa al grupet que varem anar a correr la cursa:
Antonio Villafaina fou el primer en una mitja de 04:03m/km,segon Josep Catala 04:21,depres li va seguir Gustavo Femenia 04:30,mes tard Bertomeu Albi 04:55 i seguits Ernest 05:06 i Lorena Navarro 05:11.
Dir que el 1er representant de la Marina Alta fou Ricardo Carañana del C.A.Benissa,que va entrar junt amb Sergio Soler del C.A.Ondara en una mitja de 03:43.
La proxima cursa amb participants del club es en la XXII mitja maratò vila de Santa Pola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario