miércoles, 29 de septiembre de 2010

X Volta a peu a La Xara

El passat dissabte es va correr una vegada mes en La Xara,per a nosaltres no es una cursa mes,sino es LA CURSA,em estat gran part de l'any per poder organitzar aquesta cursa,reunions amb l'EATIM( que com tots sabeu La Xara encara no es un poble tal cual,encara que ens sentim com a tal)enviant emails a Denia per arreplegar alguna subvenció( pero si no tens un equip de futbol no et faciliten res)i com no reunions entre nosaltres,d'on realitzem l'eixida,la meta ,l'eixida dels xiquets... Esperem que haja ixit tot bè ja que este es el nostre primer any de realitzar la cursa encara que siga la X ediciò de la cursa.
La cursa va començar a les 17h amb els barrufets esta fou la cursa mes multitudinaria de les curses infantils,continuarem amb pre-benjamins,benjamins,alevi,infantil i cadet.
Aquest any la novetat era que tots els menuts aplegats meta arreplegaven medalla i els tres primers de cada categoria i sexe pujaven a podi i tenien medalla d'or,plata i bronce respectivaments classificacions ,i en infantil i cadets els 3 primers ja rebien copa i els que aplegaven ja rebien borsa de corredor( un punt en contra nostre fou el tema de la beguda dels xiquets que com no vam poder marcar-ho doncs els xiquets pasaven de llarg,des d'aci volem demanar disculpes i l'any que ve ho solucionarem).
En la categoria reina es van presentar 532,la cursa any darrere any va creixent en participants,ja que l 'any passat acabaren 472 la cursa i enguany han sigut 60 mes.
Enguany la cursa fou guanyada per Vicent Mas (C.A.DIANIUM)
segon fou Victor Manuel Fernandez (C.A.BENIDORM)
i tercer Said Day Day
Pel que fa a les dones la 1ª dona fou Maxine MCkinnon

segon Maica Sala

i tercera Laura Alabau
Pel que fa als nostres com a club aplegarenprimer "el cantant" Javi Noguera en un temps de 24:44(03:32/km) segon fou "l'artitsta" Federico Cuello 27:30(03:56/km) i tercer "el figura" Antonio Villafaina 27:31(03:56/km)

I en femines guanyà Lorena Navarro 33:24(04:46/km) i segon Antonia Fajardo 38:12 (05:27/km ien locals del club la classificaciò queda de la següent manera 1er Juan Carlos Fullana25:17(03:37/km),2on Alfonso Sampedro30:26(04:21/km) i 3er Ernest Ivars32:14(04:36/km).
Com ja us he comentat abans este club apart de correr tambè sabem fer coses boniques i tenim artistes per a fer-ho,com el nostre artista del ferro FEDERICO CUELLO que per a esta cursa ens va realitzar uns trofeus unics ja que son artesans fets amb ferro per ell mateix,gracies Fede per eixe detall.
Els trofeus s'entregaren al 10 classificat,al 20 i al 30,que foren Fernando Ferrer(C.A.SENSE PRESSA)
el 20 Juan Carlos Fullana(C.A.LA XARA) i el 30 Salvador Buigues (C.A.CORREMUNDO)
Tambè ens voliem enrecordarde dos persones que estimem molt desde el club una d'elles es Paco Ivars ja que ens aguanta les penes de tot l'any i l'evoluciò d'este equip es gracies a ell(trofeus fets tambè per l'artista FEDE CUELLO).
L'altra persona es volguda a nivell del pelotò ja que en totes les curses de la marina i de la safor ens la vegem inmortalitzant moments de la cursa,ja siga l'eixida al llarg de la cursa o la meta ella es Claudia
I aixi es va acabar la cursa-festa de La Xara amb trofeus per alguns borses de corredors per a tots (incloia poma,suc gel Galius,gel Kefus,una samarreta i una botella d'aigua) i a part un got de coca cola o Nestea.
Mes tard tot aquell del club que ho va desitjar ho vam celebrar en una sopà xarrant de fallos i acerts d'esta cursa.
Des d'aqui volem donar les gracies al alcalde pedani de La Xara ja que sense ell no haguerem pogut haver realitzat esta cursa ja que ell ens ha fet avant en moltes coses i li hem pegat prou la palissa,GRACIES.