miércoles, 15 de septiembre de 2010

L'ALQUERIA 2010

El passat dissabte(coincidint en el començament de les festes de La Xara)dia 4 de setembre es va correr la 3avolta a peu a L'ALQUERIA,i com no el Club d'atletisme de La XARA va estar present,en aquesta ocasio foren pocs i els resultats degut a que encara es principi de temporada son un poc fluixos i tambe hi van haver de bons resultats.
La cursa va haver 583 participants en la cursa d'adults apart dels infants,va guanyar l'atleta d'Oliva i component de Franc BENEYTO Runner Juanra Pous(30:29),el segon que aplega 1 MINUT DESPRES,ho dic en majuscula perque este temps de diferencia es prou gran, fou Mohamed BOUZFOUF i 3r a 7 segons del 2n.
Pel que fa als nostres el 1er fou Leo(39:17)2n Gustavo(41:24)3r lloc compartit entre Alfons i Angel(42:33) 4t Jose(44:52) i 5e Ernest(46:56).
Ara ens falta el proper 18 en Beniarbeig,i el 25 en LaXara,i comença latemporada de la tardor i de l'hivern amb les mitges,maratons i curses de montanya.
Desde d'aci donarl'enhorabona al nostre guru del club Paco Ivars que fou 2n de la seva categoria i al company Emili Perez per la seva tambe 2n categoria de la seva categoria, i a tots elsque varen acabar una cursa mes i esperem vorens en Beniarbeig i que no faça tanta calor com aquesta ultima,anim i a correr.