jueves, 23 de septiembre de 2010

Beniarbeig 2010

El passat dissabte 18 de setembre es va celebrar la IX volta a peu a Beniarbeig,es ja una cursa veterana per la marina alta. Junt amb la de La Xara encara no esta dins del circuit a peu a la marina alta( pero per categoria tan una com l'altra ho podrien estar).

I com no podria ser el club d'atletisme La Xara i 500 persones mes ens vam desplaçar cap alli a correr o a visualitzarla,es una carrera corredoreta i a mes a mes la meta es en baixadeta aixi ens costa un poc menys aplegar.

La cursa la va guanyar Mounir del Franc Beneyto deixant a 29 segons al 2on classificat Sergi Soler del C.A. Ondara i el tercer fou Cristian Gaston del LLebeig Xabia.
Pel que fa al nostre grup de participants el primer fou Javi Noguera amb una mitja de 03:36km,(26:13),despres va aplegar Francisco(04:01km)29:17s, mes tard va aplegar Jaume(04:09)30:17,seguit de Gustavo(04:17)31:12 i per ultim aplegaren els 2 cosins Jose i Alfonso(04:19) en un temps molt bò 31:27,31:31.
Ara a esperar este proper dissabte a la cursa de La Xara i a fer una bona cursa,igual o millor que aquesta ultima ja que es el "escaparate" al nostre poble.