miércoles, 28 de julio de 2010

Temporada estival

Despres de pasar l'hivern realitzant mitges maratons,algun atrevit fent maratons.
Aplega el torn de les curses de l'estiu,que de vegades per ser mes curtes no son menys interesants.
fins a dia d'avui el club ha estat representat en moltes curse de la Safor i en la Marina,i realitzant molt bones actuacions i fins i tot fent poditan en masculí com en femení.
El primer podi va aplegar en Pedreguer,en una cursa que es realitza el 1er dia de festes,que la va guanyar el nostre company i Pedreguero Javi Noguera.
El mateix dia es corria en Villalonga,alli varen caure 2 podis mes ,Paco,que va ser 3 en veterans C i Lorena que fou 2 en senior Femení.
En la milla de Moraira tambe varem tindre representaciò i molt bona per cert,4 foren els atrevits en correr la milla.Javi Noguera que fou 4 en la seva categoria,Juan Carlos fullana fou 3 en la seva categoria,Francisco fou el 13 i Angel fou el 10 en les seves respectives categories.
El dia seguent es va fer la milla en Denia i va participar Antonio Villafaina,i el company Emilii varen realitzar els 2 bons cronos.
Pel que resta a la troupe que no he anomenat cal dir que Alfons i Jose varen anar a Villalonga,Xeresa,i en Xeresa tambe va anar Juan P. I en Villalonga va anar Vicent Puchol
En el circuit de la vall d'Albaida estan corrent Paco i Emiliels quals no estan inscrits en el circuit pero estan realitzant molt bones curses i si estigueren inscrits estarien 4ts de les seves respectives categories.