martes, 15 de junio de 2010

XII volta a peu a Ondara

El passat dissabte es va celebrar la 12 volta a peu a Ondara i la 8ª i penultima prova puntuable al circuit a la Marina 2010.
La cursa constava de 9530 metres i el guanyador la va completar en 32 minuts i 4 segons i la van finalitzar 1088,es una de les proves amb mes participants de tot el circuit,degut a que es un circuit gairebe prou plà,menys al km 5 que esta la pujadeta de la Torre Carrals i desprès practicament va tot el circuit de plà.
Pel que fa a la classificaciò el guanyador fou Juan Antonio del C.A. Benidorm,el 2n fou Miguel Fernández,del C.A.Albacete Diputacion i 3r Walid Benkhedda del Franc Beneyto Runners.
Pel que fa al nostre club,el primer fou Javier Noguera que va completar el recorregut en 34:09 i fou el 15 classificat de la general,seguit de molt a prop de Juan Carlos i Federico( estan molt forts estos 3)la resta de la classificaciò( tots ells fets uns cracks per els temps realitzats) fou la que ensenyen en l'altre apartat.
Ara us esperem a l'ultima i no per ser l'utima es la mes fluxa ja que es la mes divertida perque la gent seu pren mes en calma i la cursa es una festa almenys els primers km.

No hay comentarios:

Publicar un comentario