martes, 8 de junio de 2010

cursa a peu Jesus Pobre 10

El passat dissabte es va celebrar la XIII volta a peu a Jesus Pobre i la 7ªprova puntuable al circuit a peu a la marina 2010.
La cursa pel que fa al nostre club fou prou bona,ja que encara que ens faltava algun dels nostres corredors,els que van anar van complir a les mil meravelles la cursa,en primer lloc va aplegar Javi, fent un carrerot i aplegant el 12 de la classificacio general cal recalcar laclassificacio de tots els components i gracies a aixo encara aguantem en llocs xampinyons de la classificacio de clubs,ja quue ens trobem en hores baixes degut a les lesions i altres compromisos que tenen els nostres components.
Pel que fa a la resta ja es reflecteix en la classificacio abans mencionada.
En la classificacio general no canvia pel que fa en les ultimes curses Vicent Mas(32:04) Juann Antonio Fernandez(32:36)i Sergi Soler(32:39).
Aquesta cursa la van acabar 935 atletes,dels quals 18 eren del club de La Xara.
Pel que fa a les nostres promeses,el mes menut Avahn va realitzar un carrerot i va fer un 4t lloc en la seva categoria,i pel que fa als mes majors ja van marcant els pasos cada vegada mes i Jonasz i Blai van fer 1r i 5e respectivament,molt bona classificacio i des d'aci donarlos l'enhorabona als 3.

No hay comentarios:

Publicar un comentario