lunes, 3 de mayo de 2010

XVIII Cursa a peu a Pego (5ª al circuit 2010)

El passat 1 de Maig es va celebrar la XVIII cursa a peu a Pego,si,si,es va celebrar plovent i tot,aixo marca la "profesionalitat" dels runners que corren en esta volta a peu.
Plovent i tot van acabar la cursa 975 runners( valents com ells asoles) dels quals 17 eren del club d'atletisme de La Xara, la cursa la va guanyar com ja ve essent costum Vicent Mas Leyda( C.A.Dianium) en un temps de 33:27s,el segon fou Juan Antonio Fernandez(C.A BENIDORM)completant la cursa en 34:10s i el tercer i tancant el podi de homens Sergi Soler (C.A.Ondara)a 18s del segon classificat(34:28s).
El nostre grup com sempre anem a mes i mes forts en cada cursacal destacar que dins dels 100 primers tenim a 4 components( Juan Carlos Fullana(14),Javi Noguera(24),Federico Cuello(58) i Leonardo Gonzalez(87)) i els altres tots ells i ella uns fora de serie,van realitzar una molt bona cursa que cal dir que es va canviar un poc el circuit.
Com a conjunt tot esta ixint a les mil meravelles degut que el club es troba en llocs de "champions" i ja ens trobem en la meitat del circuit a peu de la marina alta(encara que no sabrem com quedarem al final pero..."que nos quiten lo bailado").
Esta cursa agrada molt ja siga perque pasem el meridià de Greenwich o perque els tobogans que hi han les baixades no son molt pronunciades i degut a aixo es recupera parcialment per a començar de nou un altra pujada,i quan menys et dones conter,ja s'acabat la cursa.
Bò ara epoca de descans espere vorevos a tots en Pedreguer,una cursa molt bonica i com va siguent costum amb varios tobogans,el 15 de maig a PEDREGUER.

No hay comentarios:

Publicar un comentario