domingo, 23 de mayo de 2010

XIX volta a peu a Pedreguer

El passat dissabte 15 de maig es celebrà a la poblaciò de Pedreguer el XIX edició de la volta a peu i la 6ª prova puntuable per al 14è circuit a peu a la marina.

En esta ediciò com ja va ocorreguent en totes les anteriors la gent de Pedreguer i el club Cametes en particular es volquen al complet per a poder realitzar esta cursa ja que es pot dir que es la "mes completa" del circuit.
El dia era molt caluros i el sol estava en el seu maxim esplendor,la cursa com va essent costum transcorre part per el poble part per el camp i part per el poligon i aixi es veu la totalitat del seu terreny,cal recalcar que a la vegada que es corre tambe es va crear desde fa uns anys la caminata no competitiva,i aixi la gent a la vegada que veu als runners fa un poc d'esport haurien de realitzarla en mes poblacions,ja que aixi la gent que acompanya al corredor te un rao mes per anar a les curses i seria un festa total i familiar,mes si cal.
Pel que respecta a la cursa els guanyadors( ho dic en pural perque aplegaren junts) foren:Juanra Pous i Mounir Horma del Franc Beneyto Runners en un temps de 33:36( 03:20/km)
i en tercer lloc aplegà el atleta del Dianium Vicent Mas Leyda(34:11).

En femines la primer fou Patricia Lopez ( C.A.XERESA)(40:28) la segon fou Mª Isabel Ferrer( independent)(41:19) i tercera Inge Van Den Broeck(41:54).
Pel respecta al club d'atletisme de La Xara en el nostre club com tots els clubs def futbol,basket o qualsevol deport d'elit o aficionat corre amb nosaltres gent d'altres poblacions i este fet ens ha aportat una nova copa i podi individual al nostre club( cal dir que aquest any ja em tingut copa i podi realitzat per la nostra jove atleta Lorena,encara que en categories inferiors els nostres petits atletes van arreplegant medalles i copes,lo nostre es com la seleccio de futbol espanyola quan son menuts ho guanyen tot i de majors de moment portem un europeu) que es degut i gracies a Javi Noguera que fou el primer de Pedreguer en un temps de 36:08(03:35/km)
Del restant del club,pues com sempre realitzaren una molt bona cursa el següent despres de Javi fou el company Juan Carlos en un temps de 36:28,seguit de Cuello (38:59)en 4t lloc Francisco(40:26)el 5t perdi(42:05) seguit de Vicent Puchol(43:51)seguidament aplegaren Antonio Villafaina(44:01)i Gustavo (44:15),a partir d'este apleguen els mortals el 1er fou Jaume(44:40) seguit de Angel (44:59) i de Victor (45:01) despres aplegaren Alfonso(46:01) i Ernest(45:57)i seguidament vingueren Jose(47:19) i Lorena(47:23)i per ultim aplegaren Juan(49:21),Paco(50:06,havent-se lesionat en el km 5)i Leo(54:06,estiguent lesionat tota la cursa) i Antonia(55:22).

La propera cursa us esperem a Jesus Pobre,6 de juny

3 comentarios:

  1. Espere que haja valgut la pena esperar,ho senc molt este retras pero es que he tingut molta feina

    ResponderEliminar
  2. Aquells que esteu interressats en col.laborar amb el TRIATLÓ DE DÉNIA, feu arribar un correu amb el vostre nom al meu correu mateixa. franmontealegre@hotmail.com
    Els voluntaris tenen que acudir a la platja, punta del raset, el dissabte a les 9 hores. Gràcies.

    ResponderEliminar
  3. Dir-vos que demà Dijous a la 20h en l'Hostal Loreto, tindrà lloc la reunió de voluntaris del VII Triatló ciutat de Dénia.


    Una salutació



    Club Multiesport Marina Alta

    ResponderEliminar