miércoles, 28 de abril de 2010

Teulada i cursa de la dona Gandia 10

El passat dissabte 24 d'abril es va correr la quarta prova del 14 circuit a peu a la marina.
Es la cursa mes llarga i a la vegada mes forta,degut a les fortes pujades i a les mes fortes baixades que hi han.
Per internet es va promulgar fer un acte a esta cursa i a la de Benissa,degut a que la primera es la meitat del circuit i la de Benissa es la ultima,l'accio consisteix i per cert es molt bona accio que la gent que esta apuntada al circuit abandonara per ddos dies la seva estimada camiseta de correr i es col.locara cadascu la camiseta que esva regalar al principi del circuit.
La cursa va transcorrer com va seguint habitual per el casc urba i despres per les partides del voltant.
Esta cursa hi ha molta gent que fuig d'ella per que com he dit abans es molt dura i els corredors som populars i no profesionals,pero de tant en tant cal tindre alguna cursa dura ja que no totes deuen de ser planes i rapides.
Pel que fa la cursa la van acabar 895 runners dels quals 15 eren del club de La Xara erem menys perque tenim gent amb lesions,gent en altres actes i les dones pensant en el diumenge en la cursa de la dona en Gandia.
La gent del nostre club va finalitzar una cursa molt bona i encara que es dura els nostres la van acabar molt rapid,començant per Juan Carlos i javi que van acabar com a bons companys agafats de la ma(esperem un triomf d'algu d'estos 2),despres Federico fent una molt bona cursa i ell i Francisco acabaren dins dels 100 primers,despres va vindre Antonio( que va tindre unes mal sensacions),mes tard Gustavo(que poc a poc va ixint de la lesio i es veu l'evolucio que va tenint),despres vingueren J.Antonio,Jaume i Angel,i tancant la classificacio per al club fou Victor patint un poc ja que feia molta calor i ens trobarem eixe dia en la festa del mig any de festes.
El seguent fou Ernest i darrere el seguien Alfonso,Jose i Juan,la veritat hem tancat un altre dia de esport i festa per a un altre poble de la Marina Alta i cada dia es junten mes pobles de la Marina,de la comunitat,d'Espanya i del mon.
Pel que respeca a la classificacio per club,encara conservem le 4 posicio del ranking,estem molt content ja que cada jornada que pasa i ens trobem en llocs de "champions" i ja estem a meitat de lliga i estem ahi dalt,tot aio es gracies al grup que hem aconseguit realitzar amb gent amb bon humor i amb ganes de correr i de fer series( ja siguent de correr que siguen de cervessa).
Pel que respecta a la classificació general de la cursa,va guanyar el gatero Vicent Mas Leyda(37:43),seguit de Juan Antonio Fernandez de Benidorm(38:49) i despres va aplegar Sergi Soler d'Ondara(38:59) i en femines la primera fou Maxine Mckinnon(44:12)seguida de Patricia Lopez(48:05) de Xeresa,i en tercer lloc Anna Alberola(48:50).
Bò us esperem a tots a Pego el proxim circuit de tota la lliga de la cursa a la Marina,ens vegem al asfalt.
CURSA DE LA DONA
El diumenge següent fou la 3 cursa de la dona en Gandia i 4 dones del club es van presentar alli per a correr,i alli si que el club va arreplegar un trofeu de les mans de Lorena Navarro (16:42)que fou la 6 classificada de la general i donaven copa a les 10primeres,seguida de Antonia Fajardo(20:27)de Cristina Mut (25:38)i Lidia Jimenez(25:38)cal recordar que la cursa era de 4km completament plans,enhorabona a totes elles i a totes les participants d'esta cursa (674)que dia a dia demostra que el runner va a mes.