lunes, 8 de marzo de 2010

I cursa del circuit a la marina i XXI cursa a Xabia


El passat 7 de març ens presentarem a Xabia amb la finalitat de començar el XIV circuit a peu a la Marina,amb moltes novetats i una d'elles era el començar en Xabia( poble de la costa i degut a este enclavament una cursa molt bonica).
La cursa començà desde el palau d'eports de Xabia i la meta era en el mateix lloc.

El diumenge començà la festa del runner a la marina alta degut que ha omenát el circuit a peu a la marina amb moltes novetats,i amb els 9 pobles que la composen,molta gent la esta esperant en l'ansia de poder baixar temps, de veure vells coneguts que tan sols es troben de volta en volta i que eixe bitxet que tenim tots al cos que ens diu "a correr" el cansem fins un altra vegada.
Pel que fa a la cursa es presentaren en Xabia mes de 100 runners per començar la volta a peu,mes concretament 1116.
Guanyà Emili Vizcaya( C.A.DIANIUM),segon J.Antonio Fernandez (C.A.BENIDORM) i tercer Ricardo Durà(C.A.CASTALlA),en dones la primera fou Patricia Lopez(C.A.XERESA)segon fou Marlen Esteve(C.A.PUERTO DE ALICANTE)i tercera fou Mayca Sala(C.A.BENIDORM),les altres classificacions consultar-ho en .
Dels nostres ja teniem ganes de començar ja que despres d'haver corregut per altres localitats de la comunitat i fora d'ella ja teniem ganes d'estes curses ja que asi coneguem a molta gent i us ho dic de veres estos actes son una festa i ens divertim(em direu friki,pero si ho proveu sabreu perque ho dic).
Nosaltres al ser un poble menut pero tenim un club bè,ja que contem en eles nostres files amb la cantitat de 20 corredors i algun xiquet/a.
El primer seu turnen sempre entre Javi Noguera(IMPRESIONANT) I Juan Carlos(FORA DE SERIE)este ultim un poc perdut per la feina i esta en bon cami com a runner.
Bona evoluciò de Leo Toni i Federico,com no de Paco i Francis,Jose Ramon (fill) esta espectacular i Gustavo despres de la lesiò que l'ha deixat molt de temps apartat dels entrenaments i de les curses s'esta aclimatant molt bè,"perdi" despres d'haver tingut l'accident i tambe estar fora dels entrenos tambe esta molt be,Victor ha començat molt be en una progressiò molt bona i col.laborant amb la companya d'entrenament a pujarla al podi( 10 a la solidaritat) Jaume un fora de serie,Ernest "a lo suyo".
Angel,Alfonso,Lore Jose i Juan en la seua progressiò( seguiu aixi que pronte ixiran resultats) i Antonia i Jose Ramon tambè poc a poc millorant i disfrutan de les curses que es la cosa mes important que hi ha,enhorabona a tots i com no a tot aquell que ha pujat al podi.
Fins a Gata res mes un salut i a correr.

2 comentarios:

  1. ¡Yo también soy una "friki" y aunque habíamos coincidido en alguna, ¡me he alegrado mucho de veros este fin de semana!!Enhorabuena y nos vemos en Gata ;-)

    ResponderEliminar