lunes, 1 de marzo de 2010

cursa a la font 2010

Degut a l'inclemencia del temps el pasat 13 de febrer,dia que es deuria de celebrar la cursa a la font,la cursa dels enamorats,es va postposar per al dia 20 de febrer.
Dels nostres com va ocorreguent desde que el club es posà en marxa acudim com a rellotges a la cursa,estiguem enamorats o no.
Aquest any amb mes força i mes motivats degut a que el proper dia 7 de març comença la volta a peu a la marina i esta cursa ens servix d'aperitiu per a eixes curses.
Els entrenaments estan fent efecte perque com diu el nostre entrenador Paco,"fou una bona cursa per a tots els participants del nostre club".
En general fou una cursa molt rapida ja que hi havia gent de qualitat com es demostra cursa popular darrere cursa.
Dels nostres el mes rapid i en una una progressiò bestial,que esta en forma per a gafar les curses de la marina, Javi Noguera que va realitzar un temps de 39:26( 03:50min/km).
De la resta parlar que estan en bona foram fisica per començar la volta a peu,i aixi ho esperem i ens vegem el diumenge 7 de març en Xabia en la 1ª volta puntuable del circuit 2010.
MARATÒ DE VALENCIA
Cal nomenar que el passat diumenge 21 de febrer es celebrava la 30 ediciò de la maratò de VALENCIA i molta gent de la comarca va anar a disputarla i des d'aci donar l'enhorabona a tots aquells que la van disputar i en particular a la gent de la comarca que tots els runners de la comarca ens coneixem i ens respaldem,us esperem a tots en la volta a peu de lla mraina i que no tingau ninguna lesiò.

No hay comentarios:

Publicar un comentario