martes, 30 de marzo de 2010

7 mitja maratò Denia

Despres de unes merescudes vacances tornem a escriure al blog,que ja el tenia oblidat i la feina s'amontona.
El passat dia 28 de març i junt amb el caniv d'hora(com ja va seguint sent costum),es va celebrar la 7 ediciò de la mitja maratò de Denia,una mitja molt bonica degut al seu paisatge per la costa i el port de la ciutat i com no l'arteria principal de Denia,el carrer Marques de campos.
El dia fou espectacular per el temps que feia i per el poc vent que corria i la cursa es prometia molt bona degut a que contaven amb un nombre de corredors molt bons que anaven a competir fins al final per la victoria(o aixi era el que tots esperavem).
El guanyador fou Andres Mico de Villena en un temps de 1:07:40,el segon fou Said Day Day de Lamuratti Denia que acabà a 05:16 del guanyador i en tercer lloc Tomas alberto rubio pastor en un temps de01:13:18, donar l'enhorabona desde el blog al atleta(i president) del club d'atletisme Ondara(un club veí i volgut desde este el nostre club)que acabà en 6 lloc de la general.
Pel que fa als nostres,la majoria del club es va pendre un dia sabatic(ja siga perque ja havien corregut una mitja l'anterior setmana o perquè simplement no volien correr mès mitges enguany)i varem quedar per esmorssar i vore als 3 participants del club( Juan Carlos Fullana,Victor Sapena i Antonio Villafaina)com feien la mitja i vore desde fore com transcorre una cursa,que ja feia temps que no en veiem cap.
El resultat dels nostres va estar prou bè .
Juan Carlos Fullana fou un temps de 01:21:14 i fou el 2on de Denia,este atleta degut a la feina feia casi un mes que no entrenava amb regularitat i aixi i tot fou molt bon temps,el següent fou Antonio Villafaina en un temps de 01:26:20,baixant el temps de l'any pasat en 27 segons,molt bè i a seguir.
I per ultim i no gens mal ( de temps) fou el nostre company Victor Sapena en un temps de 01:43:42 baixant la seva marca de mitges en 3 minuts cuasi res ,anim campiò que ho vas a mès.
La cursa la finalitzaren un total de 654 atletes .
Ara ja torna el circuit a la marian propera cursa ens vegem el dissabte 17 d'abril en El Verger.

No hay comentarios:

Publicar un comentario