domingo, 10 de enero de 2010

Xeraco 2010

La primera cursa de l'any( exceptuant enguany que ha sigut la san silvestre de Benissa que per qüestions al.lienes a l'organitzaciò es va tindre que aplaçar).
Per a nosaltres era la primera cursa de l'any,trobant a faltar a Emili el bomber i Gustavo,que un estava malalt i l'altre lesionat i esperem pronte trobar-los en les pistes o en les curses.
Pel fet dels nostres lacursa realitzada per cadascú fou bona ja que tenima Juan carlosquue ell seguix cap amunt en eixe "pique" sà que te amb Ricardo del Benissa i estan elsdos junts sempre, Paco "el guru" sempre baixant temps,Antonio Villafaina a lo seu,Leo poc a poc recuperantse,Ernest trobant el seu lloc ( sense obssessiò)i la resta Angel,Victor,Lorena i "pandago" de menos a mes i millorant poc a poc tots.
El dia fou espectacular i l'afluencia de gent bestial com tots els anys,tan per part de l'atleta popular com del profesional, este ultim degut al suculent premi que hi havia en joc encara que esta fotut de llevar el record ja que el vent corria en contra durant tot el cami.

2 comentarios:

  1. Veig que cadascú va gaudir de la cursa a la seua manera, m'alegre molt ja que es bona senyal per l'Any 2010 que esperem podam tots pasar-hó d'alló més bé. Jo ja estic entrenant encara que les forçes pareix que san perdut. Espere que Gustavo es recuperé pronte per poder fer el equip més potent encara. Juan Carlos esta que millora cada vegada més i Ernest progresa molt. Espere tots els altres prenguen nota d'aixó.

    ResponderEliminar
  2. Hola a tots. Sòc Jaume del C.A. Benissa. Si no us importa, voldria posar un enllaç del vostre bloc en el nostre. Si no ho he fet abans, és per que no el coneixia. Ánim i seguiu així que té molt bona pinta.

    Salutacions.

    ResponderEliminar