jueves, 28 de enero de 2010

SantaPola '10

El pasat 24 de gener es va disoutar la XXI mitja marató a Santa Pola en la que hi havien inscrits uns 6887 participipants, dels quals 3 eren del club de la xara.
Esta mitja es de les metges mès importants d'Espanya( per no dir que es la mes important)degut al seu recorregut,la animació que hi ha en tot el recorregut i els premis tan suculents que es reparteixen.

El dia prometia fred perquè els 3 xareros vam ixir a les 6:30 de la xara amb 10 graus de temperatura( pero despres de la mitja de paiporta que en feia 1 o -1 aixo no era res)mes tard pasarem a per Emili el bomber i marxarem cap a Santa Pola una volta alli ens trobarem amb molta gent de la marina: gent de Benissa ,gent d'El verger,de Pedreguer,de Xabia,d'Ondara,de Pego,de Beniarbeig,de Teulada,en definitiva de tota la comarca(enhorabona a tots els participants).

Enguany la mitja tenia un alicient al campió que si feia el record de la prova guanyava 5000 euros,i aixi va ser van baixar el record dels homes Erick Kibet en un temps de 01:01:10 a 02:54m/km i de les dones Joice Chepkirui01:10:27 a 03:20m/km.i a la fi dels 6887 i acabaren 5937.

Donar l'enhorabona a tots aquells que acabaren la cursa,ja que acabar una mitja que es la distancia preferida per a molts,ja està bè.
I que a tots aquells que no van acabar per diferents motius( ja siga per una lesiò,o que es trobaren indispostos i no pugueren acabar) anim i a recuperarse.

ANIM PER A TOTS A RECUPERARSE I A CORRER QUE AMB EL FRED QUE FA ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario