martes, 22 de diciembre de 2009

Paiporta-picanya

El passat 20 de desembre vam acudir a la mitja maratò que unix 2 pobles Picanya i Paiporta (o al reves depenent de l'any).
Aquesta carrera es molt coneguda i rapida deu ser per aixo que corre molta gent (cal dir que tambè es gratuita)es una carrera comoda de correr,un circuit,plà i dos voltes al circuit.
L'eixida fou puntual a les 10:00hhi havien un total de 2400 corredors i hi havien 100 mes per a correr els 10200 de l'altra carrera( es que abans no ho he dit,esta cursa es compon de 2 parts,1.- mitja maratò 21000m,2.- quarta maratò 10200m)
El dia feia un fred que et podies morirels tarngers congelats i nosaltres tambècorriem amb el maxim de roba posible( este dia es tindria que prohibir correr)lo bo de tot es que vam correr de categoria.
Del club vam anar 6 corredors, tambè ens vam trobar amb Emili,3 atletes mes de Benissa( encara que ja sabiem que venien) i durant el transcurs de la curs a vam poder vorer a gent de Pedreguer,o siga que la Marina Alta estava ben representada.
El temps de cadascù: com sempre Juan Carlos va aplegar primer( 1:20) despres a aplegar Paco per baix de 1:30,seguit de Gustavo que em de dir que lesionat i tot va acabar la cursa poc mes de 1:30, el següent fou Angel en un temps de 1:42 despres Ernest 1:43 i per ultim Jaume 1:46. Estos ultims el temps de la organitzaciò ix amb 2 minuts mes jaque vam tindre que fer cua per a que ens pasaren el codi de barres.
REs per ultim ens vegem a Benissa este dissabte i que paseu un bon nadal,( per vore fotos ,resultats i etc... www.voltaapeu.net)
BON NADAL I L'ANY QUE VE MÈS I MILLOR

No hay comentarios:

Publicar un comentario