lunes, 21 de diciembre de 2009

cursa de nadal a Gata 09

Com ja estem en epoca nadalenca,pues ja començen les tipiques curses de nadal o tambè anomenades san silvestres, el passat 19 de dessembre es va celebrar la cursa de nadal de Gata en una participació de 257 atletes dels quals 5 eren del club d'atletisme de La Xara.

El podi el van composar 3 atletes locals encara que correguen en clubs de Denia el guanyador fou Said DayDay del Lammuratti, segon i tercer 2 germans Vicent i juanan Mas Leyda del C.A.Dianium.

Els nostres varen realitzar un bon paper en tota la cursa i esperem que continuen aixi.