miércoles, 28 de octubre de 2009

Cullera iSueca 09





Estos passats caps de setmana concretament el 18 i el 25 d'octubre es celebraren dues curses en la comarca de La Ribera.
La primera fou la deCullera on 3 dels integrans del C.A.LA XARA varen anar acompanyats dels companys d'altres clubs de la Marina( Ondara,Beniarbeig,Benissa..., on varen correr un circuit de 12700m i finalitzaren 1098 participants, els nostres 3 varen fer una carrera molt bona quedan de la següent manera Juan Carlos,Paco i Angel el que respecta als copanys el nostre amic Emili no va poder aconseguir fer podi quedant 4 de la seva categoria ,pero la xica podi d'ondara ( Anna Melenchon) si que ho aconseguì siguent 2ª de la seva categoria.
Mentrestant el seguent cap de setmana el diumenge 25 fou la cursa a Sueca 8000m ahi si que varem anar mes components del club ja que vam arribar a ser 15 (pense que no en sigut tants en ninguna cursa fora de la xara).
Javi Noguera continua la seva progressió la cursa la finalitzà a 3:40 el km i la resta com sempre,a la marxa.

Dels nostres ja podem dir que tenim una xica podio (igual que Anna en Ondara ) la nostra es Antonia Fjardo que arreplegà copa quedant 3 de la seva categoria,seguix aixa, us esperem en la propera cursa que sino m'enganye sera en la mitja de benidorm,pero abans ens vorem en Ondara en la I gegant de segaria http://www.somesport.com/gegantdepedra/index.html .
Idepres varem fer un dinaret entre la gent del club i les dones que van anar tambe a participar de la cursa ,pero esta caminant,es una bona opciò fer una cursa caminant ja que aixi ningu s'avorrix i es un dia complet de festa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario