sábado, 17 de octubre de 2009

Baix Montgò 09

Despres del dia de festa autonòmica,el 9 d'Octubre va vindre el cross per excelencia de la Marina Alta,el Baix Montgò.
Una cursa preciosa per les vistes,per cert sera preciosa pero jo quan vaig a correr no mire paisatge,aquest any ha sigut un autentic cross ja que feia poc que havia plogut i va haver petits riuets i zones amb fang,les sabatilles seu van notar l'acció del fang.
Per el que respecta a la cursa els guanyadors sense ninguna competencia foren Mounir i Juanramón Pous i aixi ho demostraren en meta,que com corren amb els mateixos colors del Franc Beneyto Runers s'abraçaren en aplegar a la meta demostrant aixi que la amistat els uneix més que la competició.

En aquesta ocasió no es pot valorar que feren els nostres menuts ja que aquesta cursa no hi han curses per a menuts.
Del club varem anar 12 participants encara que algun nou es va apuntar i no ix reflectit en el llistat.
Cal dir que degut a un malentés la cursa començà 20 minuts mès tard que de costum per un malentés que tingueren amb els autobussos ja que tindria que haver vingut el primer a les 16:30 i vingueren a partir de les 17:30, pero no pasà res tots contents com tots els anys i res mes,esperem l'any que ve mès i millor,perque ens agrada passejar per el nostre Montgò