miércoles, 2 de septiembre de 2009

curses post vacacionals 30 d'agost

El passat 30 d'agost com ja va siguent habitual es realitzen dues curses en la marina alta, la primera es a les 10 del mati i es la de la Bufa a Xabia,que ve realitzant-se desde fa 27 anys i es de 4700m.
On varem tindre com no la representaciò de gent del club alli van correr:Juan carlos Fullana en un temps de 15:32(03:18km) i va quedar 7 de la general i 4 de la seva categoria, Antonio Villafaina que va realitzar la cursa amb 17:07( 03:39km)i a la nostra atleta Lorena que va fer podium amb un temps de 21:27 (04:34km).

Per la vesprada (un dia de molta calor i vent ) en La zona de Denia de la Marineta casiana al final del passeig començà la 16 cursa de Les RotesOn es va imposar el Ondarenc Sergi Soler en un temps 23:11(03:19km), enhorabona al campió,he de dir que esta cursa consta de 7000m i van participar 300 persones incluint xiquets.
Per el que fa a la nostra participació a la cursa de les rotes vam anar 13 components de seniors i veterans/es, i 1 una xiqueta que va competir en la cursa de benjami femeni,Laura Seglar Ribes feu la cursa en 02:24s i fou la 16 classificada en la seua cat i en sexe fou la 6.
Dels majors la classificació fou la següent:
Juan carlos Fullana fou el 12 classificat en un temps de 26:21 una mitja de 03:46km
Antonio Villafaina Egido fou el 19 en un temps de 27:44 una mitja de03:58km
VIVES GILABERT, JUAN ANTONIOfou el 33 en un temps 28:43 mitja de 04:06
FEMENIA DOMENECH, GUSTAVO i NOGUERA PUIGCERVER, JAVI van ser 38 i 39 respctivament en un temps de 29:07 en una mitja de 04:10
PUIGCERVER OLIVER, JOSE RAMON fou 41 en un temps de 29:18 a 04:11
PEREZ PONS, JAUME fou 45 en 29:26 a 04:12
IVARS GINER, FRANCISCO fou 48 a 29:40 a 04:14
IVARS SALVA, ERNEST fou 60 a 30:31 a 04:22
POVEDA HARO, ANGEL fou 79 a 31:34 a 04:31
SAPENA SERRA, VICTOR fou el 88 a 31:50 a 04:33
PUIGCERVER GARCIA, JOSE RAMON fou el 194 a 37:32 a 05:22
FAJARDO LARIO, ANTONIAfou la 227 a 39:59 a 05:43