sábado, 26 de septiembre de 2009

Cursa a laxara 09

El passat dia 26 de setembre es realitzà la nostra cursa la que estem tot l'any preparant i patint per a correr
Aquest any constava d'uns 7400 metres i s'havia fet alguns canvis en el circuit eren poca cosa,esperem que a la gent que haja corregut li haja agradat més.
La cursa la van acabar 474 participants apart les categories inferiors que aquest any tambè en foren molts.
Es una cursa molt rapida,es tan rapida que el que va guanyar que fou Mounir Horma del Franc Beneyto Runners la va fer en un temps de 24 minuts tan sols,encara que l'any passat Emilio Vizcaya la feu en 15 segons menys tambè la cursa tenia 290metres menys.



Bò seguim Mounir guanyà seguit del actual company d'equip, el olivero Juan Ramon Pous que va fer un temps de 24:22 i en tercer lloc quedà l'ondarenc i veì de poble Sergi Soler ,que en les ultimes temporades esta desenvolupant un gran rendiment,en un temps de 25:00, donar-los la enhorabona desde el club.

Dels nostres com sempre hi ha qui te el dia bò i hi ha qui el tè menys bò, pero en general molt bè, el primer del club i del poble fou Juan Carlos Fullana,en un temps de 26:43 molt a prop quedà el nou en el club Javi Noguera que dia a dia tè molta progresiò gracies en part als consells que li dona el conegut gurú del atletisme comarcal i l'altra part ja la posa ell, i el tercer fou Toni villafaina, en un temps de 28:19, de dones com en el nostre club no en son moltes varem repartir el premi entre, 1ª Lorena Navarro,2ª Antonia Fajardo i 3ª Raquel Naya..


De locals del club( vull fer una aclaració encara que va haver gent que va correr era del poble, els trofeus era per a la gent del club i gracies per la comprensiò),
El primer fou un altra vegada Juan Carlos Fullana, el segon Gustavo Femenia en un temps de 30:07 i tercer fou Victor Sapena en un temps de 32:12 donar-los l'enhorabona a tots 3.
Com els trofeus no eren acumulables el del club no se li va donar a Juan carlos i va correr un lloc mès i se li va donar a Paco Ivars que cada dia està mès fort i sino es torna lesionar ja ni el vorem correr.
Donar le gracies a tota la gent que ve a correr i/o porta als xiquets a correr, ja que sino fora aixi una festa deportiva com esta no es podria realitzar,també donar les gracies a la gent del poble tan la que ve a correr com la que ve a vore per tot el circuit la cursa ja que ens dona anims per a seguir organitzant-la any darrere any,als festers que cada any canvien pero tambè fan una feina dura.
Fer menciò tambè als clubs que cada vegada som mès gent en esta onada que es diu running.
L'any que ve mès i millor, voldria que si la gent d'altres clubs entrara ens diguera que cambiar per a proximes edicions,gracies per anticipat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario