miércoles, 17 de junio de 2009

XII Cursa a Jesus Pobre



El dia 13 de juny varem correr en "casa", perquè correr en Jesus Pobre per a la gent de La Xara es com correr en el teu poble,ja que compartim moltes arrels ja siguen familiars o demografiques.
El recorregut es molt familiar ja que nosaltres ens pasem tot l'hivern entrenantper aquells camins i practicament son els mateixos de la cursa.
Aquella vesprada feia molta calor i ens deguerem presentar unes 1000 persones per a correr la XII cursa a Jesus Pobre,desprès la vam acabar uns 887 dels quals 18 erem del club de La Xara i molts amics dels pobles del voltant i de la comunitat.
Abans de donar l'eixida es va fer un petit homenatge per a la gent que treballava en un forn de Jesus Pobre que havia esclatat una bombona de gas i estan greument ferits, son runers com tots nosaltres i corren en el club del poble.
La cursa anava a ser divertida com totes les setmanes mes o menys dura però competitiva com sempre.
A les 19 hores es donà la eixida i tot començà a rodar.
El club i companys d'altrès clubs haviem tingut la visita del " nostre entrenador" que moments abans ens va avisar ( als novatos) de com era la cursa.
Vam finalitzar la cursa uns millor que altres però tot l'equip va acabar una altra cursa mès, ara tan sols ens queda Benissa.
Donar l'enhorabona a tots els que hi participaren i als guanyadors, la cursa la guanyà Emilio Vizcaya amb solvencia amb un temps de 31:59( 03:26/km) segon Juan Ramon pous en 32:36 ( 03:30/km) i tercer Vicente jose Mas Leyda en 32:54 (03:32).
I donar l'enhorabona i tots els anims a Emili i a Anna que van pujar com totes les semanes al podi, apart Emili va 1 de la seua categoria i Anna va 2,sort i anims.

No hay comentarios:

Publicar un comentario