miércoles, 10 de junio de 2009

Cursa a Ondara

En Ondara està la plaça de bous, el centre comercial i una vegada a l'any pasa el circuit a peu a la marina.
La semana anterior en Gata ja hi va haver un bon final de cursa entre Mounir( del Frank Beneyto) i Said ( de Lamuratti) que el triomf sel va endur el primer en casa del sgon i aquest viatge fou al reves.
Aquesta cursa es corredora i amb un "port de muntanya" ( la torre carrals) que es el tram mès divertit de la cursa.
Segons l'organitzaciò uns 1200 participants van començar la cursa els quals acabaren 973,i en categories inferiors 442, uns quants foren del nostre club.
Del nostre club forem 16 i del poble forem algun mès,Per la nostra part tinguerem una actuaciò variada com sempre.
Donar la enhorabona a tot els que van intentar fer la cursa,als qui la van acabar i als qui guanyaren algo, tambè al xarero mès corredor a Emili que com sempre esta per ahi i en Ondara va demostrar el poder que dona correr en el poble( ja que ell viu a Ondara). ENHORABONA EMILI!!