miércoles, 24 de junio de 2009

Cursa a Benissa




Desprès de 8 setmanes,8 dissabtes o 2 mesos trotant per tota la marina, ve la novena setmana i com no novena cursa a la marina i a on tenia que ser ?? a Benissa.
El dia 20 de juny,un dia ennuvolat amb molta humetat i amb la tipica brisa de poble de la marina vam anar a correr a Benissa.
El C.A La Xara ja duiem els deures fets haviem pujat 13 esglaons en la classificaciò per equips, individualment era un " pique " entre nosaltres, ja que no ens jugavem res.
De la resta dels equips i classificacions individuals tampoc hi va haver moltes sorpreses.
Com totes les setmanes de 17:00 a 19:00 es fan les curses dels xiquets, on C.A La Xara te representaciò amb uns futurs cracks, a continuaciò a les 19:00 començà la cursa gran de la qual va guanyar Vicente Jose Mas Leyda del Cametes en un temps de 31:25s seguit de Juan Jose Martinez Diaz del C.A. San Vicente 27segons mès tard i 3r Alejandro Garcia i aixi fins a 843 persones mès.
PER ULTIM AGRAïMENTS I FELICITACIONS: En primer lloc donar les gracies a PACO ja que ha estat guiant-mos tan a nosaltres com a altres components d'altres equips.
Felicitaciò a tots el components del club per haver acabat i la constancia que li posem a totes les curses i als entrenaments, que ens prepara Paco, aixi pues donar la felicitaciò al club per la posiciò que ha quedat el 12 pujant 13 llocs desde l'any passat i tot això com he dit abans es gracies a la constancia que em tingut del primer al ultim del club.
Felicitar a Emili,del cap i cua i company d'entrenament, que ha finalitzat el circuit com a primer de la seva categoria i realitzant 4 podis ( de segon qualificat) i sempre realitzant bones curses,a La Xara tambè ens toca perquè es Xarero de naixement.
Felicitar a ANNA M.MELENCHON (com l'anomenen al seu club corredora podio) que ha fet segon de la seva categoria a la fi del circuit, realitzant 6 podis ( 2 de segona i 4 de tercera classificada),ha realitzat un esforç molt gran ja que ha participat en gran part de les curses lesionada.
Tan un com l'altra estan realitzant molt bones curses i molt bones temporades.
I felicitara tots aquells ja siga per individual o col.lectiu que han quedat en zona podi i a tots aquells que han participat en alguna cursa de la marina i des d'aci vull animar a la gent que faça running que es un deport sá.
I agraïr a Claudia de CALYGAT per fer eixes instantanees de la previa de la cursa i del fi, i com no a somesport que cada any es superen, fins l'any que ve.

1 comentario:

  1. Perdoneu si me enrrollat i aviseume si aneu a alguna cursa i "farem una cronica"

    ResponderEliminar